De exemplu în autocar… de ce și nu?

Articol scris la 1:46 noaptea, în drum spre Chișinău.

***

De exemplu în fiecare autocar…sunt aceleași tipuri de persoane.

  1. Persoane cu laptopuri (categoria mea iubită), de ce trebuie să îți scoți laptopul la 1 de noapte pentru a privi un film? Adică na, a privi un film – a te chinui mai bine spus din cauza că ei de obicei își pun rucsacul jos, la picioare, geacă de iarnă în cuierul de lângă fereastră și își deschid laptopul cel de 16″ (mai sunt și cei cu 20″ – ei îs o bogăție <3) într-un spațiu de 30 cm, genial nu? O serie nouă de Ghotam sau de Black Mirror nu rabdă până la Chișinău. După jumătate de film aceștia înțeleg că nu e comod și își bagă tot în rucsac, care e jos la picioare și mănâncă nervos mai departe pop-cornul cumpărat.
  2. Persoanele care își înclină scaunul până la maxim – pentru că de ce nu, dacă se poate? Indiferent de faptul ca mai stă și un om în spate. Iar dacă aceste 2 „categorii” se „întâlnesc” – asta-i spectacol.

  3. Persoanele care vorbesc pe skype jumătate de drum – dacă este wifi de ce să nu te folosești?

  4. Dacă nu ai pe cine suna sau de pe ce suna, dar la 2 de noapte îți e a discuta despre politică, ce înseamnă stat și reforme – îți găsești un prieten de drum și hai, de la Ștefan cel Mare până la Dodon și Putin – de ce și nu? Tare interesant.

  5. Persoanele cu bere (aka pivă) – și la fiecare oprire ei își mai iau o pivă, ca jumătate de autocar să miroase a pivă – omul se relaxează, de ce și nu? Și dacă îs cei 2 care vorbesc despre politică – gata, ajung la Germania, Comunism și Corea de Nord <3.

  6. Persoanele care ascultă muzică în așa fel încât o ascultă jumătate de autocar – lasă oamenii să cunoască ce muzică adulți, de ce și nu?

  7. Persoanele care nu au căști dar se uită la videouri de pe Facebook, pentru că e FUN – lasă oamenii din autocar să râdă. hihihaha, de ce și nu?

Și este și al 8 tip – eu, de ce și nu?

***

Înțeleg că toți fac lucruri de importanță majoră, cu impact global – dar mai faceți o pauză, mai dormiți un pic, mai gândește-te că nu ești singur acasă și faci ce vrei.

***

Haideți să fim totuși mai buni cu ceilalți, sau cel puțin să încercăm…

***

 

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.